component()->render(LocalizationChooser::class) ?>
Вход
Pierre Cardin Gifts

Доставка и плащанеДоставка

1. След като сте направили Вашата поръчка, очаквайте имейл за потвърждение на Вашата поръчка. Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на телефон 0885542642. 

2. Безплатна доставка при поръчки на стойност над 150 лв. В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 150 лв., клиентът заплаща цена за доставка 8,50 лв.

3. Срокът за доставка е в рамките на 24 часа до 4 работни дни след поръчката, с изключение на официалните празници. Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00ч на текущия . Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител. * Срокът за доставка може да се увеличи, ако плащането на поръчката е направено по банков път или с карта, докато плащането не бъде отразено в нашата банкова сметка.

4. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма "Спиди" като обичайните часове за доставка са в интервала от 10:00 часа до 18:00 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес независимо дали е жилищен или служебен, или до офис на куриерска фирма Спиди.

6. Докато формирате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще видите текстово поле със заглавие “Добавете коментар към поръчката”. В него може да упоменете удобния ден за доставка или друго ваше изискване и при възможност от наша страна, ние ще се съобразим с него.

*Поръчки с фиксирана дата или час се заплащат допълнително от получателя!

Плащане

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по няколко начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката. Може да заплатите на куриер и с банкова карта. 

2. По банков път – с банков превод към нашата банкова сметка.

В случай, че изберете да платите с карта или по банков път, ние ще изпратим поръчката след получаване на сумата по сметката ни:

Банка: Райфайзен банк АД
IBAN: BG85RZBB91551066035817
BIC: RZBBBGSF

* При някои карти това може да са два работни дни.

3. С кредитна или дебитна карта.