Плащане и доставка

 


 

ДОСТАВКА


1. След като сте направили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

 

2. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки на стойност над 100 лв.

В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 100 лв., клиентът заплаща цена за доставка 6 лв.

 

3. Срокът за доставка е в рамките на 24 часа до 4  работни дни след поръчката, с изключение на официалните празници. Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00ч на текущия . Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш служител. * Срокът за доставка може да се увеличи, ако плащането на поръчката е направено по банков път или с карта, докато плащането не бъде отразено в нашата банкова сметка.

 

4. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма  "СПИДИ" като обичайните часове за доставка са в интервала от 10:00 часа до 18:00 часа.

 

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес независимо дали е жилищен или служебен.

 

6. Докато формирате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще видите празно поле “Бележки”. В него може да упоменете удобния ден за доставка или друго ваше изискване и при възможност от наша страна, ние ще се съобразим с него.  *Поръчки с фиксирана дата или час се заплащат допълнително от получателя !

 


 

ПЛАЩАНЕ
 
Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по няколко начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

 

1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

 

2. По банков път – с банков превод към нашата банкова сметка.

 

В случай, че изберете да платите с карта или по банков път, ние ще изпратим поръчката след получаване на сумата по сметката ни: 

Банка: Райфайзен банк АД

IBAN: BG85RZBB91551066035817

BIC: RZBBBGSF

*При някои карти това може да са два работни дни.

 

3. С кредитна или дебитна карта.

 

 

 

Copyright PierreCardinGifts.bg Online store by RIZN